Vi tilbyder

Havemiljøer

Haven er rum om familiens udeliv. Det er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen.

Terrasser & indkørsel

Glerup Anlæg hjælper dig med terrasser og flotte indkørsler. Find inspiration her på siden og kontakt os for yderligere oplysninger.

Vandmiljøer

Mulighederne er store når vi snakker vandmiljøer. Find inspiration her på siden og kontakt os for yderligere oplysninger.

Støttemure & trapper

En flot støttemur lavet i kampesten, eller en unik trappe giver noget helt specielt til din have. Find inspiration her på siden og kontakt os for yderligere oplysninger.

Vedligeholdelse, pleje & erhverv

Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, snerydning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Beskæring & træfældning

En korrekt beskæring af havens buske og træer sikrer en smuk, sund og velformet vækst. Har I frugttræer, kan beskæringen resultere i større og bedre frugter. Der er med andre ord mange gode grunde til at beskære professionelt og effektivt.